O nama ...

O postanku Atos nekretnine

Kompanija Atos nekretnine osnovana je na ljeto 2007 godine u Podgorici.

Ime je dobila po jednom od tri poluostrva Halkidikija - Atos-u.

“Atos je planina i poluostrvo u sjevernoj Grčkoj i sjedište je 20 pravoslavnih manastira. Kako je samo monasima dozvoljeno da žive na ovom poluostrvu u potpunosti je sačuvalo svoju “divlju ljepotu”. Po jednom starom predanju/legendi, na svom putu iz Jole u Kipar Bogorodica je našla sklonište od oluje na Atos-u. Oduševljena njegovom ljepotom blagoslovila je poluostrvo i zamolila svog sina Isusa Hrista da ga pretvori u njen vrt.”

Momenat nastanka agencije za nekretnine Atos je bio presudan momenat u životu vlasnika i pokretača Atos nekretnina, koji su davanjem imena Atos svima oko sebe htjeli da kažu da je jedini ispravan put, put iskrenosti i povjerenja i da je agencija zasnovana prvenstveno na tim osnovama.

U moru nekretnina i različitih komapnija naša Agencija se vremenom  istakla svojim poznatim kvalitetnim radom, originalnošću kao i prilagodjavanjem i pripremanjem proizvoda za naše tržište.

  • Osnovni pokretač agencije je pomoći kupcima, zakupcima, investitorima kao i ukazivanje stručne pomoći i istinsko pružanje ruke podrške koja nam je mnogo važnija nego naši lični interesi i profit
  • Atos je agencija koja u svom radu ima mnogo više od jednog cilja, jako nam je bitno sa kim saradjujemo i ko su nam klijenti.
  • Želimo odgovoriti svakom našem klijentu na njegov zahtijev i prezentovati mu pravu istinu
  • Želimo ostaviti pravi utisak i pomoći ljudima da shvate da interes u našoj firmi je samo naš zajednički interes sa klijentom,
  • Želimo da nas klijenti pamte po kvalitetnoj usluzi koju smo pružili
  • Želimo da postanete dio naše velike porodice
  • Tu smo kao podrška klijentima, da ih uvijek obavijestimo i korektno posavjetujemo oko investiranja i zakupa

I na kraju poštujemo tradiciju i različitosti naših klijenata, sugrađana i poslovnih saradnika, jer u saradnji sa njima otvaraju nam se novi vidici i možemo da sagledamo stvari iz različitih aspekata, samim tim da budemo još bolji u svom poslu.

Takodje smo velika podrška svojim saradnicima i želimo da pomognemo svakom ko želi da radi i doprinese

Budite tim Atosa i biće nam drago

 

Zaposljenje

Atos agencija za nekretnine, radi na zapošljavanju i privlačenju produktivnih agenata kojima obezbjedjuje veliku podršku, obrazovne mogućnosti i druge konkurentne vrijednosti. Ako želite da postanete dio našeg tima, ambiciozni ste, vrijedni možete poslati svoj CV na e-mail : info@atosnekretnine.com